به گزارش خبرنگار پایگاه خبری حیات، سی و چهارمین جلسه ماهانه هیئت فرزندان شهدای اسلام (یادبود شهدای تیر ماه)، عصر پنجشنبه 28 تیر ماه 97، و طبق روال هر ماه، با حضور خانواده های معظم شهداء و اقشار مختلف مردم، در امامزاده صالح(ع) تهران برگزار شد، اما به دلیل تقارن این جلسه با پنجمین روز از دهه کرامت و روز بزرگداشت مقام امامزاده صالح(ع)، خادمان حرم امام رضا(ع)، در صحن اصلی این امامزاده واجب التعظیم حاضر شدند و ضمن اهتزاز پرچم حرم امام هشتم در این آستان مقدس، رنگ و بوی خاصی به مراسم گرامیداشت شهدای تیرماه دادند.
در این مراسم باشکوه که اقشار مختلف مردم در کنار جانبازان و خانوادههای شهدا حضور داشتند، آیین معنوی تعویض پرچم گنبد امامزاده صالح(ع) نیز، که هر ساله و در ایام دهه کرامت انجام می شود، توسط پدر و مادر شهیدان اکبرنژاد که از خادمان حرم حضرت صالح بن موسی(ع) هستند، صورت گرفت.
سخنران این مراسم حجتالاسلام ماندگاری بود و پس از او هم مداح اهل بیت«ع» حاج مرتضی طاهری در بزرگداشت مقام امام رضا«ع»، حضرت معصومه«س» و حضرت امامزاده صالح«ع»، مدیحه سرایی کرد.
همچنین سردار عباس شریعتی جانشین معاونت منابع انسانی نیروی انتظامی و سرهنگ یونس عبدی مشاور امور ایثارگران فرمانده نیروی انتظامی کشور از مهمانان این مراسم بودند و به همین مناسبت از برخی خانواده های شهدای نیروی انتظامی از جمله خانواده شهدای حادثه خیابان پاسداران تهران، تجلیل شد.
.از جمله شهدای شاخص تیرماه، شهید آیت الله دکتر بهشتی هستند که به همین مناسبت از فرزند ایشان دکتر محمدرضا بهشتی استاد فلسفه دانشگاه تهران، تجلیل شد
صادق چهرقانی