کد خبر 137957
۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰

جانباز عملیات کربلای 8 در گفتگو با حیات:

هم رزمان شهیدم در لشکر 17 علی ابن ابیطالب (ع) سرچشمه ایثار بودند

هم رزمان شهیدم در لشکر 17 علی ابن ابیطالب (ع) سرچشمه ایثار بودند

نور علی شریفی گفت: یکی از گلایه مندی های من از راویان دفاع مقدس این است که چرا زمانی که از عملیات کربلای 8 سخن می گویند، نامی از لشکر 17 علی ابن ابیطالب (ع) نمی آورند که باید بگویم شهدای این لشکر، مثل همه شهدای دوران دفاع مقدس سرچشمه های ایثار بودند.

به گزارش خبرنگار حیات، یادمان شهدای کربلای 8، پنجشنبه 16( فروردین ماه) در قطعه 29 گلزار شهدای تهران و محل قبور شهدای این عملیات با حضور جمعی از همرزمان شهدای عملیات کربلای 8 برگزار شد.

نور علی شریفی، یکی از جانبازان این عملیات که گلزار شهدا حاضر شده بود، در گفتگو با خبرنگار حیات اظهار داشت: سیاست های نظامی ما در آن زمان نفوذ به خاک عراق بود و ما قصد داشتیم ضمن تحکیم دستاور های خودمان در کربلای 5، به خاک عراق نفوذ کنیم و به همین منظور عملیات کربلای 8 را طرح ریزی کردیم.

این جانباز دوران دفاع مقدس ادامه داد: عراقی ها می دانستند که برای حفظ استحکامات نظامی خود تلفات زیادی خواهند داد و خوشبختانه ایثار و از جان گذشتگی شیر بچه های رزمنده کشورمان تلفات سنگینی را به عراق وارد کرد و به شدت به روحیه و انگیزه ارتش بعث لطمه وارد کرد.

وی در پایان گفت: امروز نسل جوان باید بداند که ایثار شهدای ما در دوران دفاع مقدس باعث شد که دشمن سرانجام مجبور به عقب نشینی شود و در زمان حاضر هم باید عمل و سیره شهدا را الگو قرار دهیم و از خط انقلاب و اسلام خارج نشویم که دشمن هرگز ما را به راه خود رها نخواهد کرد.

برچسب‌ها