آزادگان در اسارت دست از عقاید و ایمان خود نکشیدند
مدیرکل بنیاد البرز گفت: آزادگان با اینکه مدتهای طولانی در چنگال اسارت رزیم بعثی بودند، با گذراندن دوران بسیار پرمشقت، هیچگاه حاضر نشدند دست از عقاید، ایمان، تعهد و ارادت به انقلاب بکشند.
به گزارش حیات و به نقل از ایثار، ابراهیم طاهرنژاد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز آزادگان را ذخایر بزرگ فرهنگی کشور دانست و گفت: آزادگان سرافراز با اینکه مدتهای طولانی در چنگال اسارت رزیم بعثی و متجاوز عراق بودند با گذراندن دوران بسیار سخت و پرمشقت هیچگاه حاضر نشدند دست از عقاید، ایمان، تعهد و ارادت به انقلاب بکشند و مردانه پای اهداف خود ایستادگی کردند.
وی افزود: ما به همین دلیل به این عزیزان میگوییم آزاده، چراکه آزادگان عزیز شاید بهظاهر، جسمشان زندانی بوده اما هیچگاه روح آنان زندانی نبوده و به همین دلیل باید به وجود آنان افتخار کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در ادامه اظهار داشت: آزادگان سرافراز در دوران اسارت هرکدام یک سفیر انقلابی، معنوی و فرهنگی برای کشور و نظام جمهوری اسلامی شدند.
طاهرنژاد در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به سخنی از امام راحل که فرمودند «اگر روزی اسراء برگشتند و من نبودم، سلام مرا به آنها برسانید و بگویید خمینی در فکرتان بود» تصریح کرد: ما باید به مقام آزادگان خود احترام بگذاریم و این نتیجه تربیت انقلابی، اسلامی و نتیجه تربیت کسانی است که در نظام اسلامی زندگی میکنند و پایبند انقلاب و نظام خود هستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در پایان خاطرنشان ساخت: بر همین اساس و باهدف بزرگداشت این روز عزیز برنامههایی ازجمله مراسم الماسهای درخشان پنجشنبه 26 مردادماه در تالار شهیدان نژاد فلاح کرج با حضور آزادگان سرافراز، برگزار می شود.