همایش «خانواده مطهر و فضای مجازی» در شیراز برگزار شد
همایش خانواده مطهر و فضای مجازی به مناسبت روز بزرگداشت شهدا با رویکرد فرهنگ ایثار و شهادت به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس برگزار شد.
به گزارش حیات و به نقل از ایثار، حجت الاسلام محمدجواد محمدی پور معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس هدف از برگزاری این همایش را اگاهی بخشی به والدین دانش اموزان شاهد و ایثارگر استان در زمینه ویژگی ها، آسیب ها و راهکارهای استفاده صحیح دانش آموزان از فضای مجازی عنوان کرد.
وی اظهار داشت: باتوجه به این که در سال های اخیر، نوجوانان و دانش آموزان از سنین پایین به استفاده از فضای مجازی گرایش پیدا کرده اند و استفاده بدون آگاهی از فضای مجازی می تواند برای آن ها با تهدیدها و آسیب های جدی همراه باشد پس لزوم آموزش و آگاهی بخشی به والدین این نوجوانان در این موضوع امری ضروری است.
این مقام مسئول عنوان کرد: در این همایش که به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس و با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد کارشناسانی چون حجت الاسلام کاویانی راد مدیرکل مددکاری و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر کشاورز معاون آموزشی دانشگاه مالک اشتر در کارگاه های آموزشی پیرامون مباحث فضای مجازی، تهدیدها و آسیب های نوپدید، خودآگاهی و تبیین نقش والدین در خانواده و مدیریت آن ها در تربیت فرزندان طبق آموزه های امام صادق(ع) مباحثی مطرح کردند.