یادواره های «شهدای فرهنگی و روستای سعدالدین» برگزار شد
به مناسبت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی یادواره های «شهدای فرهنگی و شهدای روستای سعد الدین» به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.
به گزارش حیات، یادواره های «شهدای فرهنگی و شهدای روستای سعد الدین» به مناسبت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به همت بنیاد و با حضور جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم در حسینیه شهر خلیل آباد و مسجد این روستا از توابع خراسان رضوی برگزار شد.
حجت الاسلام «علی محمد ناهیدی» امام جمعه شهرستان خلیل آباد در یادواره شهدای فرهنگی گفت: خون شهدا باعث استحکام انقلاب شده است و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا در برپایی چنین مجالسی بیشتر و پررنگ تر و بهتر جهت انتقال به نسل جدید کارساز است.
وی ادامه داد: شهادت بالاترین ارزش و امتیازی است که انسانهای ممتاز به آن رسیدهاند، ضمن اینکه، دشمن تمام هدف خود را برای از بین بردن مکتب اسلام متمرکز کرده است و امت اسلامی نیز وظیفه زمینه سازی مقدمه ظهور حضرت مهدی(عج) را با حفظ و حراست از اسلام بر عهده دارد.
امام جمعه شهرستان خلیل آباد، با بیان اینکه خانواده معظم شهدا سمبل مقاومت و ایستادگی هستند، تصریح کرد: برای ادای دین به انقلاب باید دستاوردهای اعتقادی و اخلاقی این انقلاب را که بر گرفته از اسلام ناب محمدی (ص) است به آیندگان انتقال دهیم.