دبیر اجرایی جشنواره فیلم عمار: یکی از بازخوردهای جشنواره عمار،شکل گیری حرکت حمایت از جبهه مقاومت بود
منفرداظهار داشت: بازخوردهای خوبی از اکران های مردمی مشاهده کردیم که برای نمونه های می توان به ، کشف سوژه ای به نام «ننه عصمت» وشکل گیری حرکت مردمی حمایت از جبهه مقاومت اشاره کرد.
اختصاصی/ به گزارش خبرگزاری حیات، سید رسول منفرد، دبیر اجرایی جشنواره فیلم مردمی عمار با اشاره به آثار ارسالی در حوزه دفاع مقدس گفت: امسال در دو حوزه دفاع مقدس و مدافعان حرم آثار بسیار خوبی ارسال شده است وتعداد این آثار ما را بر آن داشت تا در دو بخش جدا گانه به بررسی وداوری آثار پرداخته شود.به همین خاطر دو بخش «فانوس دفاع مقدس» و«فانوس مدافعان حرم» به جشنواره اضافه گردید.
وی در مورد ره آورد واهداف مورد نظر برگزار کنندگان این حرکت فرهنگی اظهار داشت: یکی از اهداف ما رساندن اثر به مخاطب می باشد.در روش های قبلی فیلم به دست مخاطبان کمتری می رسید، فیلم هایی تولید شده بود که در تلویزیون پخش نشد ولی در اکران عمومی با مخاطب فراوانی روبرو گردید و مردم با علاقه فراوان به اثر واکنش مثبت نشان دادند.
منفرد افزود: مخاطب امروز، بر خلاف سال های گذشته با محصولات هنری ، رسانه ای وسینمایی فراوانی روبر می باشد وبه همین دلیل در انتخاب اثر مورد نظر خود، دچار سردرگمی می شود.بویژه در حوزه دفاع مقدس این اتفاق بیشتر می افتد و ما با حجم بالایی از تولیدات روبرو هستیم. اما به واسطه برند جشنواره فیلم عمار این مشکل مرتفع شده ومخاطب می تواند به محتوای مورد نظر خود دست پیدا کند.
دبیر اجرایی جشنواره فیلم مردمی عمار موضوعات در نظر گرفته شده برای آثار ارسالی حوزه دفاع مقدس را برشمرد وتصریح کرد: ابعاد مشارکت مردمی در جنگ، جزء موضوعات جشنواره در بخش فانوس دفاع مقدس بوده است.این آثارنقش مردم و بانوان در پشت جبهه ها وستاد های تبلیغاتی،بمباران شهرها وترور شخصیت ها ی انقلابی را به تصویر می کشد.همچنین مسائلی که تا کنون در مورد دفاع مقدس به آنها پرداخته نشده وفعالیت هایی که از آن دوران قابل الگوبرداری می باشد از دیگرموضوعات پیشنهادی آثار ارسالی می باشد.
وی افزود:رویکردهای فردی وروایات بی طرف از دفاع مقدس از سوی مسئولان جشنواره پذیرفته نیست زیرا هدف کلی جشنواره در این حوزه بیان حقانیت دفاع مقدس می باشد. این جشنواره سعی می کند نسبت به محتوای آثار با جدیت برخورد کند واین مسئله در درجه اول اهمیت قرار داشته وباید همسو با سیاست های جشنواره باشد. منفرد بازخورد اکران های مردمی این جشنواره را مثبت وسازنده دانست وخاطرنشان کرد: عده بسیاری هنوز فیلم های تولید شده را ندیده اند. در ششمین دوره نیز آثار بسیار خوبی به دست ما رسید اما دغدغه اصلی ما این است که چگونه از فیلم ها وآثار ارسالی استفاده کنیم وانها را به دست مخاطبان برسانیم.بازخوردهای بسیار خوبی از اکران های مردمی دوره های قبلی این جشنواره مشاهده کردیم که برای نمونه های می توان به ، کشف سوژه ای به نام «ننه عصمت» وشکل گیری حرکت مردمی حمایت از جبهه مقاومت اشاره کرد.
دبیر اجرایی جشنواره فیلم مردمی عمارافزود: دیده شدن فیلم ها باعث تاثیرگذاری وجریان سازی های اینچنینی می شود.از دیگر نمونه های این تاثیرگذاری می توانیم به ایجاد کمپین «می خواهم مدافع حرم باشم» اشاره کنیم. فیلم تاثبرگذار دیگر، «عقبه» بود که به حضور رزمنده ای به نام «عباس دست طلا» در دوران دفاع مقدس می پرداخت.
وی در خصوص نحوه اکران فیلم های جشنواره گفت:در اکران های مردمی سعی می کنیم تا هرفردی که به مخاطبان خاص خود دسترسی دارد، با اجازه فیلمساز، فیلم مورد نظر را برای آنها پخش کند. با این روش، دسترسی بین فیلم ساز واکران کننده به بهترین نحو ممکن انجام می شود. در این زمینه به دنبال راه های دیگری هستیم تا بتوانیم آثار را به مخاطبان برسانیم.
منفرد در پایان اظهار داشت: داوری ششمین دوره جشنواره به پایان رسید واز شب یلدا اکران فیلم ها شروع شد و54 فیلم وارد اکران مردمی شد.به مناسبت فرارسیدن ایام دهه فجر در نظر داریم یک بسته از فیلم های استانی را برای اکران مردمی در اختیار همان استان های تولید کننده اثر قرار دهیم تا اگر آن آثار در سطح ملی امکان رقابت ندارند ،حداقل در سطح استانها اکران شوند.