با حضور وزیر جهادکشاورزی، بیست و هفتمین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد برگزار شد
مهندس محمود حجتی: جهادگران جهادسازندگی بدون آنکه خودشان و آن دستگاهی که روی آن سوار بودند پناهی داشته باشند، برای همرزمان شان سنگر می ساختند.
به گزارش خبرگزاری حیات، مهندس محمود حجتی صبح امروز در بیست و هفتمین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد، با بیان اینکه در این جمع افرادی حضور دارند که همرزمان شان به لقاءالله پیوستند و به فرمان امام(ره) در ضروری ترین زمان یعنی دفاع مقدس جام خودشان را ارزانی داشتند و تقدیم پروردگار کردند، گفت: جهادگران جهادسازندگی بدون آنکه خودشان و آن دستگاهی که روی آن سوار بودند پناهی داشته باشند، برای همرزمان شان سنگر می ساختند.
وی در ادامه با بیان آنکه جهادگران جهادسازندگی در دوران دفاع مقدس در خطوط مقدم جبهه حضور داشتند، گفت: آنها در اولین ساعات خودشان را به خطوط مقدم رساندند تا بتوانند برای همرزمان شان پناهگاهی در مقابل دشمن بسازند.
در ادامه این مراسم محمدعلی جوادی معاون مدیریت توسعه نیروی انسانی وزارت جهادکشاورزی، با اذعان به حضور بیش از 550 هزار رزمنده ی جهادگر، در جبهه ها، اظهار داشت: تقدیم 3300 شهید بیانگر نقش بی بدیل مهندسی رزمی هشت سال دفاع مقدس است که این میراث و اقتخاری بزرگ برای وزارت جهادکشاورزی است.
در بخش دیگری از این مراسم حسن صالحی رئیس سازمان شیلات، ضمن قدردانی از جانبازان و جهادگران هشت سال دفاع مقدس افزود: توجه به جانبازان پس از دوران دفاع مقدس روند معکوس داشته است.
وی اظهار داشت: از دولت تدبیر و امید انتظار می رود با توجه و ایجاد امید در ایثارگران و جانبازان دفاع مقدس بیش از پیش پاسدار رشادت های این عزیزان باشیم.
لازم به توضیح است، بیست و هفتمین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد در آستانه هفته دفاع مقدس برای پاسداشت 550 هزار رزمنده، جهادگر و 3300 شهید هشت سال دفاع مقدس در سالن همایش های صداو سیما با حضور مسئولان بلند پایه برگزار شد.