کمری در حاشیه بازدید از نمایشگاه قاب سرخ: در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید به دنبال نوآوری بود
کمری، رییس مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر به همراه شورای نخبگان و سرآمدان از نمایشگاه قاب سرخ دیدار کردند.
به گزارش خبرگزاری حیات، در این بازدید، دکتر نوروزی، دکتر عسکریان و دکتر فیاض بخش از اعضای شورای نخبگان، کمری را همراهی می کردند.
وی با مثبت ارزیابی کردن برگزاری نمایشگاه های هنری با محوریت هنر دفاع مقدس گفت: تکرار و تداوم این گونه حرکت های فرهنگی، موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خواهد شد.
کمری در انتهای بازدید از نمایشگاه، در گفت و گو با خبرنگار حیات، با بیان اینکه این نمایشگاه در نوع خود بی نظیر است، گفت: برای اولین بار است که چنین نمایشگاهی با این میزان تنوع در موضوعات و سوژه های عکس، برگزار می شود.
وی افزود: مفاهیمی که در این عکس ها به مخاطب ارائه می شود، یادآور حماسه های دوران دفاع مقدس است و شیوه ای نوین در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به شمار می رود.
رییس مرکز دانش پژوهان در ادامه خاطر نشان کرد: مخاطب این عکس ها، محدود به قشر خاصی نیست و همه طیف ها و سنین را در بر می گیرد. در حقیقت عکس را همه دوست دارند و عکس همه جا دیده می شود.
وی تصریح کرد: این شیوه از ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مقایسه با روش های قبلی، از جذابیت و اثرگذاری بیشتری برخوردار است.
کمری در پایان اضافه کرد: باید همگی به دنبال چنین خلاقیت ها و نو آوری هایی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشیم، تا بتوانیم گوشه ای از دین خود به شهدا را ادا کنیم.