حضور انتشارات شاهد با 350 عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
حجت الاسلام سید حسن موذنی گفت: نشر شاهد در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب با 350 عنوان کتاب حضور خواهد یافت.
به گزارش خبرگزاری حیات، حجت الاسلام سید حسن موذنی، معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: نمایشگاه بین المللی کتاب، مهم ترین پدیده فرهنگی سال است و ما تلاش می کنیم از تمام امکانات و ظرفیت های این نمایشگاه برای معرفی آثار و برنامه های انتشاراتی خود با هدف ترویج فرهگ ایثار و شهادت استفاده کنیم. وی ادامه داد: در نمایشگاه کتاب نویسندگان نام آشنای ایثار، شهادت و ادبیات پایداری در غرفه نشر شاهد حضور می یابند و با مخاطبان به گفتگو می پردازند.حجت السلام موذنی از رونمایی تازه ترین آثار نشر شاهد در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد، و گفت: نشست های نقد و بررسی کتاب حوزه ایثار و شهادت نیز در برنامه های اجرایی نشر شاهد قرار دارد.
به گفته حجت الاسلام موذنی انتشارات شاهد به عنوان ناشری شناخته شده در حوزه ادبیات پایداری با بیش از 1000 عنوان کتاب تلاش دارد سهم خود را در نقش آفرینی فرهنگی و جریان سازی فکری و اندیشه ورزی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه افزایش دهد.
گفتنی است، بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 16 تا 26 اردیبهشت 1394 در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می شود.