مختصری از زندگینامه شهیدی که در فروردین ماه به شهادت رسید
شهید محمد فرزدقی در سال 1340 در خانواده مذهبی در شیراز متولد شد و در 12 فروردین ماه سال64، در جزیره مجنون هدف قرار گرفت و به درجه والای شهادت نائل آمد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حیات، شهید محمد فرزدقی در سال 1340 در شیراز در خانواده مذهبی متولد شد. او در همان دوران کودکی به همراه پدر به تحصیل و تدریس قرآن کریم پرداخت. او مدرک دیپلم خود را در سال 57 گرفت و در زمان انقلاب به ویژه در سالهای 55 و 56 فعالیت های بی نظیری داشت. شهید محمد فرزدقی بعد از انقلاب به عنوان پاسدار رسمی در نظام اسلامی به دفاع پرداخت و در صدا و سیما مأمور شد و پس از مدتی به فرماندهی گردان رسید و در عملیات های فراوانی شرکت کرد و سرانجام در مصاف با دشمنان اسلام در تاریخ 12 فروردین ماه سال 1364 در جزیره مجنون مورد هدف قرار گرفت و به شهادت رسید.
برادر شهید محمد خلیل فرزدقی درباره این شهید گرانقدر می گوید:
بردارم محمد از هفت سالگی با مسائل دینی آشنایی داشت و همچنین وی دارای اخلاقی اسلامی و خداپسندانه در برابر دوستان، آشنایان و فامیل از خود نشان می داد.
از همان دوران پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایشان به عنوان پاسدار، هر جوانی را که می توانست جذب می کرد، وی یک شم طلبگی داشتند زیرا هر کس می توانست به وی مراجعه و مسائل دینی را از ایشان بپرسد. به افراد انقلابی از جمله آیت الله طالقانی، شهید مطهری، شهید دستغیب و آقای قرائتی علاقه فراوانی داشت. شهید محمد فرزدقی با شروع جنگ تحمیلی فعالیت هایش شدت گرفت چرا که وی یکی از پیشگامان بسیج دانش آموزی و دانشجویی در شهر شیراز بودند و برای حفظ آرمان ها و ارزش های انقلاب و جنگ از دل و جان مایه می گذاشت و در واقع تمام هم و غم برادرم جبهه بود، و اصلا تاب و قرار ماندن نداشت.