کد خبر 250084
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۴:۱۰

یک متخصص تغذیه در گفتگو با «حیات»:

مواد حاوی کلسیم، مانع از ابتلا به پوکی استخوان می‌شوند/ معرفی جایگزینان لبنیات

مواد حاوی کلسیم، مانع از ابتلا به پوکی استخوان می‌شوند/ معرفی جایگزینان لبنیات

خوردن اسفناج، سویا و عدس برای پیشگیری از پوکی استخوان ضروری است؛ موضوعی که یک متخصص تغذیه به آن تاکید دارد.

عطیه مرشدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات، در خصوص استفاده از مواد معدنی و کلسیم، اظهار کرد: مصرف لبنیات به‌دلیل مواد معدنی و کلسیم بالا برای تمام افراد ضروری است زیرا کمبود این ماده سبب بروز مشکلات عدیده استخوانی مانند پوکی استخوان در بین افراد خواهد شد.

وی با بیان اینکه برخی از افراد به دلیل مشکلات کلیوی و سنگ ساز بودن باید مواد دیگری را مصرف کنند، ادامه داد: موادی مانند برگ چغندر، بادام و لوبیار سرشار از مواد معدنی و حتی کلسیم و منیزیم است و برای حفظ و ارتقای سلامتی افراد بسیار موثر خواهد بود.

این متخصص تغذیه تاکید کرد: افراد برای داشتن استخوان‌های مستحکم باید از مصرف اسفناج، سویا و عدس غافل نشوند.

مرشدی همچنین گفت: افراد بهتر است همراه با غذا پیاز مصرف کنند، همچنین از خوردن نخود غافل نشوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha